Copywriting.


Freddie Mercury kende maar drie akkoorden op de gitaar. Hij schreef er Crazy Little Thing Called Love mee.

Dat is de kracht van eenvoud.

Op de piano kende hij alle andere akkoorden. Hij schreef er Bohemian Rhapsody mee.

Dat is techniek.

Copywriting is een Bohemian Rhapsody in drie akkoorden.
  
  • Online en offline tekstschrijver
  • Tone of voice, brandbook en corporate story
  • Shortcopy, slogans en pay-offs
  • Webteksten, SEO en employer branding
  • Artikelen, brochures, scripts, salespagina's en DM’s
  • Nederlands, Engels, Frans en andere talen
  • Offerte met projectprijs vooraf
  • Sterke koffie en ideeën

 

Copywriter voor de bv Nederland

 

Sobriquet is de copywriter voor de bv Nederland. We schrijven je website en je drukwerk vol. Bedenken je pay-off, je tagline en je merkverhaal. Vinden de prins in de kikker en de tijger in de kitten. Soft selling en storytelling, copy met ballen en teksten die opvallen. We verzinnen het script voor je animatie en fungeren desgevraagd als spellingsnazi. Allemaal zodat jij meer verkoopt. Want zo zijn we.

 

Concreet

 

We helpen bedrijven met van alles op tekstgebied: webteksten, slogans, interviews, cases, magazines en employer branding. En natuurlijk vertalingen van en naar het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Vlaams, Spaans, Italiaans en talloze andere talen. (Lees waarom je het schrijven of redigeren van een Engelstalige tekst beter door een native speaker kunt laten doen.) Bovendien houden we ons bezig met branding en positionering in de vorm van tone of voice en corporate story’s.

Leuk, maar wat kost dat?

Voor iedere opdracht, groot of klein, ontvang je eerst een offerte met een projectprijs. Zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Meer weten? Mail remy@sobriquet.nl.

"Als er een Nobelprijs voor tekstschrijven was"

Fantastische ervaring met Sobriquet! Ik heb zowel de short copy als landingspagina teksten laten schrijven voor mijn bedrijf en persoonlijke website. Als het aan mij ligt, werk ik de rest van mijn leven samen met dit bureau. Je krijgt geen saaie sales verhalen en suffe webcopy, wat je wel krijgt zijn kleine kunstwerkjes: zeer humorvol en creatief geschreven teksten. SEO vriendelijk en conversiegericht. Van openingsalinea tot call to action ben je als lezer gegrepen om door te lezen. Alles draait tegenwoordig om waarde genereren voor je doelgroep met goede content. Sobriquet doet dat als geen ander met tekst.
Bijzonder tevreden over Sobriquet: prettig contact, sterke teksten en er werd (met hun brede kennis) ook nog goed meegedacht over onze website in algemeen. Absolute aanrader.
Wisten onze rommelige gedachten te vertalen naar een sterk verhaal en werkten samen met onze webbouwer aan een prachtig totaalbeeld waar we jaren mee vooruit kunnen. Als er een Nobelprijs voor online tekstschrijven was, zou ik hem aan Remy en Maaike van Sobriquet geven.
Buitengewoon prettig contact, ontzettend goed inlevingsvermogen in onze huisstijl en manier van schrijven. Meedenken is standaard, je hoeft je als klant nergens druk om te maken. Als je deze jongens een opdracht geeft, wordt het tot in de puntjes uitgewerkt. Klasse!