Copywriter. Leiden.

Dus je bent op zoek naar een copywriter in Leiden? Dat treft, want ik ben een copywriter in Leiden. Aan het Rapenburg om precies te zijn.

Het Rapenburg was tot 1389 de vestgracht, de grens van de stad. Met stadsmuren en al. Nog steeds worden hier de grenzen opgezocht. Van het betamelijke, wanneer studenten in adamskostuum de gracht overzwemmen en met de handen om het geslacht gevouwen vliegensvlug huiswaarts keren.

(Ik verzin dit niet. Er zijn twee verschillende tradities te onderscheiden. Traditie 1: student A zwemt in natdoorschijnende onderbroek de gracht over terwijl student B een rondje rent, van het begin van het Rapenburg, over de eerste brug en aan de overkant weer terug. Degene die als eerste het verbodenteparkerenbord highfivet wint. Traditie 2: meerdere studenten zwemmen en rennen poedelnaakt de gracht over, de eerste bij het verkeersbord heeft gewonnen.)

Nog wel meer grenzen

Nu zijn er nog wel meer grenzen die aan het Rapenburg worden opgezocht. Die van de vergetelheid, wanneer weken na de 3 oktoberfeesten nog verweesde fietsen met al even verweesde kinderzitjes over de gracht zwerven. Of die van het geduld, wanneer de meerkoeten in de gracht hun vuvuzelaroep ononderbroken laten klinken.

En ten slotte de grenzen van de taal, wanneer wij ellenlange strategiedocumenten samenvatten in een simpele, herkenbare en memorabele pay-off. Saaie powerpointpresentaties met eindeloze rijen speerpunten en USP’s vertalen naar lekker leesbare en overtuigende copy. Of bullshitbingo met terminale jargonitis ombuigen naar een goed verhaal.

Om die laatste grenzen is het jou te doen. Toch?

Copywriter voor de bv Nederland

Want in dat geval zit je goed. Bij ons aan het Rapenburg. Sobriquet is de copywriter voor de bv Nederland. Alles wat we doen, alles wat we schrijven, dient een commercieel doel. Dus ook bij een interview of artikel kijken we altijd hoe we jouw merk, bedrijf, product of dienst het beste kunnen verkopen.

Een beknopt overzicht van wat we zoal voor je kunnen betekenen:

  • Ontwikkelen tone of voice en corporate story
  • Shortcopy, slogans en pay-offs
  • Webteksten en SEO-copywriting
  • Brochures, flyers en DM’s
  • Interviews en artikelen
  • Bedrijfsmagazines en jaarverslagen
  • Nederlands, Engels, Duits, Frans en andere talen

Overtuigd door deze copywriter uit Leiden?

Dan heb ik m’n werk goed gedaan en rest er nog maar één vraag. Spreken we bij jou af of kom je bij ons langs? Mail me: Remy@Sobriquet.nl