Maaike van Eijk. Van origine Hagenees of Hagenaar (hangt af van wie je het vraagt). Gediplomeerd fitnesstrainer. Werkte bij een vertaalbureau en nam dat over. Verkocht het vlak voor de crisis losbarstte, kwam eerst terecht in een kantoortuin en daarna bij haar zinnen. Nam subiet ontslag en begon Sobriquet. Is sterker dan jij.

Remy van der Meer. Studeerde ooit Industrieel Ontwerpen, maar hield niet van spullen. Wilde toen jazzgitarist worden, maar werd afgewezen voor het conservatorium. Weigerde te deugen en studeerde filosofie en logica. Schreef een ontzettend lange scriptie over drie regels van Wittgenstein. Is er ongeschonden uitgekomen. Vindt hij zelf.

Nyree van der Laan. Woont in en houdt van Den Haag. Wist lang niet wat zij wilde worden als ze groot was. Probeerde broodjessmeerder, barvrouw en bureaucraat. Ontdekte haar creatieve kant en ging fotograferen en schrijven. Is dol op mensen, woorden en koude pizza. Is nu groot.

We schrijven je website en je drukwerk vol. Bedenken je pay-off, je tagline en je merkverhaal. Vinden de prins in de kikker en de tijger in de kitten. Soft selling en storytelling, copy met ballen en teksten die opvallen. We verzinnen het script voor je animatie en fungeren desgevraagd als spellingsnazi.

Allemaal zodat jij meer verkoopt. Want zo zijn we.