Maaike van Eijk. Van origine Hagenees of Hagenaar (hangt af van wie je het vraagt). Gediplomeerd fitnesstrainer. Werkte bij een vertaalbureau en nam dat over. Verkocht het vlak voor de crisis losbarstte, kwam eerst terecht in een kantoortuin en daarna bij haar zinnen. Nam subiet ontslag en begon Sobriquet. Is sterker dan jij.

Remy van der Meer. Studeerde ooit Industrieel Ontwerpen, maar hield niet van spullen. Wilde toen jazzgitarist worden, maar werd afgewezen voor het conservatorium. Weigerde te deugen en studeerde filosofie en logica. Schreef een ontzettend lange scriptie over drie regels van Wittgenstein. Is er ongeschonden uitgekomen. Vindt hij zelf.

Nyree van der Laan. Woont in en houdt van Den Haag. Wist lang niet wat zij wilde worden als ze groot was. Probeerde broodjessmeerder, barvrouw en bureaucraat. Ontdekte haar creatieve kant en ging fotograferen en schrijven. Is dol op mensen, woorden en koude pizza. Is nu groot.

Rücksichtslos als het op kwaliteit aankomt. Net als wij. Colin, Kelly, Paula, Marianne, Aude, Emeline, Ulrike, Sabine, Bettina, Sybille, Filippo, Lucia en Jolanta vormen het illustere gezelschap van vertalers, redacteurs en copywriters waarmee we werken. Dankzij deze polyglottovenaars hebben we een goed verhaal in elke taal.