Maaike van Eijk. Van origine Hagenees of Hagenaar (hangt af van wie je het vraagt). Gediplomeerd fitnesstrainer. Werkte bij een vertaalbureau en nam dat over. Verkocht het vlak voor de crisis losbarstte, kwam eerst terecht in een kantoortuin en daarna bij haar zinnen. Nam subiet ontslag en begon Sobriquet. Is sterker dan jij.

Remy van der Meer. Studeerde ooit Industrieel Ontwerpen, maar hield niet van spullen. Wilde toen jazzgitarist worden, maar werd afgewezen voor het conservatorium. Weigerde te deugen en studeerde filosofie en logica. Schreef een ontzettend lange scriptie over drie regels van Wittgenstein. Is er ongeschonden uitgekomen. Vindt hij zelf.

Lisanne Onderwater. Verhuisde van Lisse naar Londen voor de filmacademie, naar Amsterdam voor de liefde en naar Arnhem voor de opleiding Creative Writing aan ArtEZ. Publiceerde als afstudeerwerk een novelle en probeert in de avonden een roman te schrijven. Is nu terug in de Bollenstreek en blij.

Taco Oosterbaan. Is meer een denker dan een schrijver. Maar schrijft beter dan hij denkt. Ontdekte zijn pen tijdens een communicatieopleiding, koppelde die succesvol aan zijn beeldende brein en werkte jaren als creative copywriter bij reclamebureaus. Start altijd met een spervuur van vragen en eindigt met de puntjes op de i.

Lynette Croxford. Born and raised in Africa with a penchant for travel and tickled by words. After studying people and history, worked in the corporate world for ages. Found her anchor in the magic of language. Settled on the watery Dutch soil by a need for heavenly cheese, a love of precision and the beauty of tulips.

T. rex Trix. Lag 66 miljoen jaar onder de zoden. Werd opgegraven, in kratten gepakt en naar Leiden verscheept. Heeft daar nooit om gevraagd. Trekt nu bekijks in Naturalis. Daar op de foto gezet door Sobriquet, want die hebben een houten dino als mascotte. Maar je raadt het al: Trix vroegen ze niks. Kan daarmee leven.

Bezoek Trix in Naturalis

Rücksichtslos als het op kwaliteit aankomt. Net als wij. Colin, Kelly, Paula, Heather, Maud, Aude, Emeline, Sabine, Bettina, Sybille, Filippo, Lucia, Esther, Betânia en Jolanta vormen het illustere gezelschap van vertalers, redacteurs en copywriters waarmee we werken. Dankzij deze polyglottovenaars hebben we een goed verhaal in elke taal.