Portfolio.

"Als het aan mij ligt, werk ik de rest van mijn leven met dit bureau"

Sobriquet overtrof mijn verwachtingen! Ondanks dat Sobriquet me werd aanbevolen, was het resultaat van de opgeleverde vertaling nog beter dan gehoopt. Het is een kunst om op die manier de kracht van woorden weer te kunnen geven. Ik ben FAN!
Fantastische ervaring met Sobriquet! Ik heb zowel de short copy als landingspagina teksten laten schrijven voor mijn bedrijf en persoonlijke website. Als het aan mij ligt, werk ik de rest van mijn leven samen met dit bureau. Je krijgt geen saaie sales verhalen en suffe webcopy, wat je wel krijgt zijn kleine kunstwerkjes: zeer humorvol en creatief geschreven teksten. SEO vriendelijk en conversiegericht. Van openingsalinea tot call to action ben je als lezer gegrepen om door te lezen. Alles draait tegenwoordig om waarde genereren voor je doelgroep met goede content. Sobriquet doet dat als geen ander met tekst.
Wat een verademing dit vertaalbureau, dat precies aanvoelt wat de strekking, tone of voice en ook het doel van de tekst is. En vanuit die insteek teksten niet alleen vertaalt maar ook raker maakt. Zo veel meerwaarde die copywriters-mindset! Bovendien ware partners die standaard in een tweede ronde ook de opgemaakte uitingen nog eens nakijken. Snelle levering, geweldige service en heel fijn contact.
Buitengewoon prettig contact, ontzettend goed inlevingsvermogen in onze huisstijl en manier van schrijven. Meedenken is standaard, je hoeft je als klant nergens druk om te maken. Als je deze jongens een opdracht geeft, wordt het tot in de puntjes uitgewerkt. Klasse!